9 Aralık 2009 Çarşamba

CEVİZLİ MİNİK EKMEKLER

MALZEMELER
  • 4 SU BARD ILIK SU
  • 1 TATLI KAŞIĞI TEPELEME TUZ
  • 1 KÜÇÜK PK YAŞMAYA
  • ALDIĞI KADAR UN
  • İÇİ İÇİN İRİ DÖVÜLMÜŞ CEVİZ+SIVI YAĞ

YAPILIŞI

HAMUR MALZEMELERİYLE HAMUR YOĞRULUR. MAYALANMASI BEKLENİR. MAYALANAN HAMURDAN İSTENİLEN BÜYÜKLÜKTE TOPLAR YAPILIR. AÇILIR. BOLCA SIVI YAĞ SÜRÜLÜR. CEVİZ KONUP KAPATILIR. MAYALANMASI BEKLENİR. ÜZERİNE SIVI YAĞ SÜRÜLÜP 200-220 C FIRINDA PİŞİRİLİR. PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİ KAPATILARAK YUMUŞAMASI SAĞLANIR. SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...

5 yorum:

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

nurcum ellerine saglık afiyet bal şeker olsun sıcacık sıcacık nefis olur...

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

tatlım ben bu reklam ve sponsorlukları eşimin bir arkadaşı reklam şirketi var eşim ondan rica etmiş o sayede aldım
sen bence bir reklam şirketi ile konuş onlar sana yardımcı olurlar sanırım bazı paralar alıyorlar
ve reklam veren şirketler giriş çıkışlara bakıyorlar
yada normal google reklamları al

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım ellerine sağlık

nuralp dedi ki...

SEVİL'CİM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN GÜZEL YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

nuralp dedi ki...

ASLI'CIM SAĞOL TATLIM...

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin