21 Nisan 2011 Perşembe

YENİDEN MERHABA :)

Bloglar nihayet açıldı. Suçumuz olmadığı halde "kurunun yanında yaşta yanar" misali, bazı kendini bilmez kişilerin yaptığı hatalar tüm blogspot.com uzantılı adres sahiplerini vurdu. Neredeyse 2 ay olmuş bloglar kapanalı. Bu olayda beni en çok üzen bloglarımızı açtığımızda karşımıza çıkan mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazısı oldu. Bu olaylardan haberi olmayan bir çok takipçimiz sanki biz suçluymuşuz gibi algılamıştır diye düşünüp üzüldüm. Buradan bilmeyenler için açıklamasını yapmak isterim. Bazı blogspot.com uzantılı adres sahipleri dijitürk maç yayınlarını izinsiz yayınlamışlar. Bu yüzden dijitürk dava açmış. Davayı kazanınca tüm blogspot.com uzantılı adresler kapatıldı. Durum bundan ibaret...

Birçok arkadaşım bilgisayarının dns ayarlarını değiştirerek bloğuna ulaştı. Ben bunu tercih etmedim çünkü bizi takip eden bir çok sessiz takipçimiz var ve onların bir çoğu bu durumu bilmediği için zaten bize ulaşamazdı. Bende inatla dns ayarlarını değiştirmeden bekledim. Sonunda muradıma erdim. :)

Tekrar görüşmek güzel. Eğer hala beni takip ediyorsanız hoşgeldiniz ve hoşbuldum :) En kısa zamanda yeni tariflerle görüşmek üzere... :))
Blog Widget by LinkWithin